arrow

Om Chabert Byg

Hvem er vi?

om cb

Mikkel chabert

Tømrermester

Bag om Chabert Byg

Jeg hedder Mikkel Chabert og har været i tømrerbranchen siden 2012 hvor jeg startede i lære. I foråret 2016 bestod jeg svendeprøven med højeste udmærkelse – håndværkets sølvmedalje.

Af mine 9 års tømrererfaring har jeg tilbragt de 3 år i en klatresele, hvor tømrerarbejdet har været kombineret med erhvervsklatring og udført i højder, skakter, under høje lofter mm. Jeg er er level 2 IRATA/SPRAT certificeret.

Mit arbejde er kendetegnet ved omhyggelighed og præcision. Når jeg udfører et stykke arbejde, så skal slutresultatet være solidt og se flot ud.

Jeg vægter ordentlighed højt, og det betyder, at jeg har fair priser, overholder mine aftaler og afstemmer forventninger med mine kunder. Det er mig du taler med, mig du får tilbud af ligesom det er mig der kommer og udfører opgaven.

Den personlige relation med mine kunder vægter højt. I mit tætte netværk har jeg samarbejde med øvrige faggrupper, ligesom jeg kan arbejde sammen med andre selvstændige tømrer på større opgaver. Foregår samarbejdet hos en af mine kunder, vil jeg altid være projektleder og koordinator.

Indhent et tilbud