arrow

TØMRER GREVE

Hos Chabert Byg er vi din lokale tømrer i Greve. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi et stort kendskab til branchen, og kan løse alle små til store opgaver.

Nogle spørgsmål?


  ERFAREN OG PROFESSIONEL TØMRER I GREVE

  Med mere end 10 års erfaring i branchen er Chabert Byg din oplagte tømrer i Greve. Vi har et stort kendskab til branchen, som gør at vi hver gang leverer vores arbejde af højeste kvalitet. Vi løser enhver type opgaver små såvel som store. Vores team består af veluddannede medarbejdere som altid stræber efter at udføre den bedst mulige service overfor vores kunder. 
   
  Vi varetager alle typer opgaver, så om du står og skal have bygget et skur, en ny væg eller noget helt tredje, så er Chabert Byg det rigtige firma for dig. 

  Hvilke arbejdsopgaver varetager vi hos Chabert Byg?

  Hos Chabert Byg varetager vi alle arbejdsopgaver som indebærer ”de tørre materialer”. Det betyder, at vi arbejder med bygning af træ terrasser, gulvlægning, opsætning af plankeværk, nye vægge, opbygning af skur, overdækning af terrasse og opsætning af pergolaer. Hvis du står med en opgave, som ikke er listet i ovenstående, er du stadig meget velkommen til at kontakte os, og forklare os den opgave som du skal have løst. 
   
  Du kan kontakte os i dag på 50 80 35 38, og så kan vi tage en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at sende os en mail på mikkel@chabertbyg.dk, og så vil vi forsøge at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi står klar til, at hjælpe dig alle 24 timer i døgnet, så du kan vende henvendelse til os når det passer ind i dit skema. 
  Gulvlægning førEfter billede gulv

  LOKAL TØMRER I GREVE MED DØGNVAGT

  Står du akut og mangler en tømrer i Greve? Hos Chabert Byg står vi altid klar til, at rykke ud og hjælpe vores kunder med deres arbejde i Greve. Vi har døgnvagt, som gør det muligt for dig, at kontakte os når det passer ind i dit skema. Det betyder, at du som kunde altid har en mulighed for at få en erfaren tømrer ud og løse din opgave. 
   
  udvidelse af stue

  Nogle spørgsmål?


   Tæt samarbejde med andre faggrupper

   Hos Chabert Byg vægtes den personlige relation med kunderne højt. Der samarbejdes med øvrige faggrupper, ligesom der også samarbejdes med andre selvstændige tømrer på større opgaver. Foregår samarbejdet hos en af vores kunder, vil vi hos Chabert Byg altid være projektleder og koordinator for dit projekt.

   Kontakt din lokale tømrer i Greve i dag

   Står du og skal bruge en professionel og erfaren tømrer til dit næste boligprojekt?

   Så kontakt Chabert Byg i dag 50 80 35 38, og lad os sammen tage en snak omkring dine ønsker og drømme. Du er også velkommen til, at sende os en mail på mikkel@chabertbyg.dk, og så vil vi forsøge at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan kontakte os alle 24 timer i døgnet. Vi står klar til at modtage dit opkald, når det passer ind i din hverdag. 

   Indhent et tilbud