arrow

Referencer

Læs hvad kundernes syntes om os

Previous slide
Next slide
mette

Grundighed

Vi har brugt Mikkel fra Chabert Byg ApS til flere forskellige opgaver indenfor tømrerfaget. Vi har hver gang været overordentlig tilfredse med resultatet. Mikkel overholder budgettet, arbejder efter tidsplanen og er uhyre grundig i sit arbejde. Stor anbefaling herfra. 

– Mette Wallin Nørhave, Greve

Previous slide
Next slide
karin

Ny træterrasse

Vi kan kun give Chabert Byg de bedste anbefalinger, Mikkel er yderst professionel. Han holder tidsplanen og endda med perfekt og flot resultat. Vi er super glade for vores nye træterrasse, som blev bedre end vi selv havde forestillet os. Det er ikke sidste gang vi benytter os af Chabert Byg.

– Karin Andreassen, Greve

Previous slide
Next slide
Tommi

Sambyg med
Chabert Byg

Sambyg medChabert Byg

Jeg havde egentligt leget med tanken om at bygge min træterrasse selv, men havde også hørt en del skrækhistorier om hvor vigtigt, det er at komme “rigtigt” fra start. Derfor var valget ikke svært da jeg opdagede at Chabert Byg tilbød sambyg. Så efter et par gode møder var planen klar. Mikkel var en perfekt sparring, og lavede hele opbygningen af terrassebunden, og da det var fikset kunne jeg gradvist selv overtage projektet med at skrue alle brædderne på. For mig betyder det at jeg har sparret en del penge, og samtidig er sikker på at mit projekt holder i mange år.

– Tommi Jørgensen, Greve

Billedgalleri

Se et udvalg af byggeprojekter vi har lavet

Indhent et tilbud