Tømrer i Storkøbenhavn og Sjælland

Nyt gelænder

Der er en del arbejde i, at skulle have opsat nye vægge. Chabert Byg er din professionelle fagmand, som har arbejdet med vægge og tømrerfaget igennem mange år. Det har givet os en stor viden og kenskab til branchen.

★★★★★

fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Skal du have lavet nyt gelænder?

Et nyt gelænder til din trappe er en mulighed for at give din ejendom lidt øjenguf og øget sikkerhed. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, for at lave det perfekte gelænder, der passer til deres behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer, herunder naturmaterialer som træ, metal og glas. Det betyder du kan vælge lige det udtryk, der passer til din indretning og præferencer.

 

I tilfælde hvor du skal have lavet gelænder til indendørs trapper, er et nyt gelænder ikke kun en funktionel tilføjelse. Det er også en mulighed for at tilføje stil og elegance til dit hjem eller din opgang. Vores gelændere er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, og vi sikrer, at de opfylder de højeste kvalitetsstandarder og holdbarhed.

Et nyt gelænder kan have mange fordele i både æstetisk og funktionel henseende. Et nyt gelænder kan give et forfriskende nyt udseende til en trappe eller balkon og øge sikkerheden for dem, der bruger det. Gelændere kan fremstilles af forskellige materialer, herunder træ, metal og glas, og valget af materiale kan påvirke både udseende og holdbarhed.

Et gelænder kan også have forskellige designs, lige fra enkel og minimalistisk til mere komplekse og dekorative. Når du vælger et nyt gelænder, hjælper vi med at overveje både funktionalitet og æstetik for at finde den bedste løsning til dine behov og din stil.

Læs mindre Læs mere

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på Google

★★★★★

Baseret på + 1.100 anmeldelser

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Renovering af gelæder til gamle trapper

Selvom du har en gammel trappe, behøver du ikke at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller udseende. Vores specialister kan hjælpe med at renovere dit eksisterende gelænder, så det lever op til moderne standarder, mens stilen bevares.

Uanset om du har brug for et nyt gelænder til en udendørs trappe, en indendørs trappe eller en gammel trappe, kan du stole på at vi i Chabert Byg leverer en skræddersyet løsning, der lever op til dine krav. Kontakt os i dag for at høre mere og kom i mål med en elegant og sikker gelænderløsning.

Vælg det perfekte gelænder til din stil og indretning

Der findes mange typer af gelændere du kan vælge imellem, og det kan være en udfordring at finde det helt rigtige gelænder til din trappe. Her er et kort overblik over nogle af de forskellige muligheder.

 

1. Trægelændere: Trægelændere giver ethvert rum en følelse af varme og naturlig skønhed. De kan fremstilles i forskellige træsorter og kan tilpasses til at matche lige netop din indretning. Trægelændere er tit ideelle, hvis målet er give rummet eller trappen et klassisk og stilrent udtryk.

2. Metalgelændere: Metalgelændere giver dig et robust udtryk, hvor du kan være sikker på holdbarheden. De kan være lavet af stål, jern eller aluminium og kan fås i forskellige stilarter og designs. Metalgelændere vælges ofte for give rummet et moderne præg.

3. Glasgelændere: Glasgelændere er populære på grund af deres elegante og minimalistiske udseende. De giver et åbent og luftigt udtryk og tillader lys at strømme frit gennem rummet. Glasgelændere er meget stilrene og passer godt ind i moderne indretninger.

4. Kombination: Du kan også overveje at kombinere forskellige materialer i dit gelænderdesign. For eksempel kan du kombinere træ og metal eller glas og metal for at skabe et unikt udtryk.

Når du skal vælge et trappegelænder, er det værd at tage hensyn til stil og den øvrige indretning. Hos Chabert Byg kan vores dygtige hold hjælpe dig med at vælge det helt rigtige gelænder til din trappe. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og vejledning ved at anbefale ud fra dine dine præferencer og behov. Kontakt os i dag for at høre mere og lad os hjælpe dig med at lave det perfekte gelænder til din ejendom.

Læs mindre Læs mere

Elementer ved opsætning af trappegelænder

Når vi opsætter et gelænder til en trappe, er der en række elementer, du skal tage beslutninger om. Ligegyldigt hvilke valg du tager, sørger vi altid for at hvert enkelt element er af højeste kvalitet.

 

– Balustraden er rækken af små søjler, der udgør en del af gelænderet. De er placeret mellem håndlisten og gulvet eller trappetrinnene og bidrager til gelænderets stabilitet. Søjlerne kan være dekorative eller funktionelle elementer i gelænderet. Hvis man vælger de rigtige, kan de give stil og karakter til gelænderets design.

– Håndlisten er den øverste del af gelænderet, som man holder i. Den giver støtte og sikkerhed, når man går op eller ned ad trappen.

– Vangerne er de lodrette eller skrå sider af trappen, hvorpå trinene og gelænderet er monteret. De udgør selve strukturen af trappen og skal være stabile og sikre.

– Stolperne er de større lodrette støtteelementer, der holder håndlisten oppe. De er centrale for gelænderets stabilitet og bør altid være solidt fastgjort til vangerne eller trappen.

– Fyldingen er området mellem håndlisten og gulvet eller trinnet. De kan være udfyldt med lodrette eller vandrette elementer, der bidrager til gelænderets udseende eller funktionalitet.

– Rækværket er en samlet betegnelse for håndlisten, stolperne og fyldingerne. Samlet set udgør det gelænderets struktur og funktion.

– Finishet, er overfladebehandlingen af gelænderet. Et finish kan dække over lakering, maling eller patinering for at give gelænderet den ønskede æstetik og beskyttelse mod slid og korrosion.

Læs mindre Læs mere

Sikker montering af gelænder

Korrekt montering af gelændere er afgørende for at sikre både funktionalitet og sikkerhed. Det er vigtigt at følge de nødvendige sikkerhedsstandarder og lovkrav fra byggereglementet for at sikre at gelænderet er stabilt. Sikkerhedsstandarderne er lavet med henblik på at beskytte mod faldulykker og skabe et sikkert miljø. Ved at vælge os til at opsætte dit gelænder, kan du være sikker på, at gelænderet er i overensstemmelse med gældende regler og sikkerhedsbestemmelser. Husk ergonomien Ergonomi spiller også en vigtig rolle i gelænderets montering. Det er vigtigt at vælge et gelænder, der passer godt dit eller dine gæsters eventuelle særlige behov. Gelænderet skal have den rette højde, greb og støtte for at sikre, at brugerne føler sig trygge når de går op ned af trappen. Hos Chabert Byg, kan vi montere et gelænder korrekt ved at tage højde for sikkerhedsstandarder, lovkrav og ergonomi. Vi står altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og assistance for at sikre, at dit gelænder opfylder alle nødvendige krav og standarder. På den måde kan du have tillid til, at gelænderet ikke kun er æstetisk tiltalende, men også lever op til byggereglementet.
Læs mindre Læs mere

Tidligere udførte opgaver

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.