Nyt skur

Står du og mangler et nyt skur til, at opbevare alle de ting du ikke gider og have liggende i huset? Hos Chabert Byg er vi med mere end 10 år i bagagen eksperter i, at bygge skure i alle størrelser.

Vi bygger skure i alle størrelser

Det er vigtigt, at der inden ens væg rives ned er tjekket om denne er bærende eller stabiliserende. Hvis det er tilfældet er det vigtigt, at der laves grundig forberedelse af dette. Du kan risikere, at ødelægge hele huset, hvis ikke dette er undersøgt inden. Det kan i tilfælde være nødvendigt, at der laves nogle konstruktionsmæssige ændringer inden man bare begynder, at rive væggene ned. Hos Chabert Byg kan vi med vores mange års erfaring hjælpe dig igennem den proces, hvis ikke du selv kan.
chabert byg

Pris for opsætning af skur

Priserne for vores opsætning af skure kan varierer meget fra opgave til opgave. Alt efter størrelsen på det skur, som du ønsker, og de materialer, som du ønsker dit skur skal bygges af kan prisen varierer meget.

Skure der matcher dine ønsker

Vi tilbyder vores kunder skure i mange forskellige træsorter. På den måde kan du altså udvælge den type skur, som matcher dine behov og ønsker. Det kan for mange måske virke nemmest, at købe et færdiglavet skur.

Vi mener dog ikke, at det matcher den kvalitet, som du fortjener. Hos Chabert Byg har vi en række samarbejdspartnere, som gør det muligt for os, at benytte os af de materialer af højeste kvalitet.

Kontakt Chabert Byg i dag

Skal vi begynde samarbejdet omkring dit skur i dag? Giv os et kald på 50 80 35 38, eller skriv en mail til os på mikkel@chabertbyg.dk, hvori du forklarer os omkring dine tanker. Vi vil læse din henvendelse så hurtigt som muligt, og herefter ringe dig op til en uforpligtende samtale omkring vores tanker og ideer.