Overdækning

Vi ved alle sammen, at det danske vejr er meget svingende. Det kan på samme dag byde på både høj sol, og nogle timer senere vælte ned med regn. Der kan derfor være mange fordele forbundet ved, at have en overdækket terrasse. Hos Chabert Byg er vi eksperter i opsætning af overdækning af terrasser.

Skab et ekstra rum med en overdækket terrasse

Med den rette overdækning kan det faktisk føles, som om der skabes et ekstra udendørs rum. Det er en god mulighed for et hyggeligt uderum, hvor man kan sidde, og hygge på en regnfuld dag eller en varm sommeraften. Vi er et team bestående af veluddannede og fagudlærte medarbejdere, som sætter stor pris på, at gøre vores kunder tilfredse ved, at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi elsker, at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder fra starten således, at der er lagt en plan for samarbejdet.

Vi bygger overdækninger af forskellige materialer

Hos Chabert Byg indgår vi i samarbejde med forskellige virksomheder. Det betyder, at vi benytter produkter af højeste kvalitet i alt vores arbejde. Du har altså mulighed for, at udvælge den type træsort, som passer på dine behov og ønsker. Vi vil ligeledes når vi besøger dig for, at klare alt det praktiske som opmåling osv. komme med vejledning og ideer til en overdækning, som vil passe ind i stilen af din bolig.
chabert byg referencer

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en overdækning til de varme sommeraftener eller de regnfulde dage, så er Chabert Byg et oplagt valg. Giv os et kald i dag på 50 80 35 38, eller skriv en mail til os på mikkel@chabertbyg.dk, og fortæl os om dine ideer og tanker. Vi ligger stor vægt i, at lytte til vores kunder og høre jeres tanker.