Tømrer i Storkøbenhavn og Sjælland

Plankeværk

Hos Chabert Byg har vi hjulpet mange af vores kunder med opsætning af et plankeværk. Et plankeværk kan være en god ide for dig der ønsker mere privatliv i din have, eller for dig som bare vil lukke haven af.

★★★★★

fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Nyt og stilrent plankeværk

Med mere end 10 års erfaring i tømrerbranchen har vi førhen sat mange plankeværker op for vores kunder. Vi varetager opsætning og indsamling af materialer for både private personer og erhvervsdrivende personer. Vi går meget op i, at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder således, at det arbejde vi udfører er præcis som du ønsker det.

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på Google

★★★★★

Baseret på + 1.100 anmeldelser

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Plankeværk til at fuldføre din have

Står du og skal bruge noget til, at afskærme til naboen, vejen eller noget helt tredje, så er vi hos Chabert Byg eksperter til at lave disse.

Vi bygger plankeværkerne med god, flot, holdbar træ, så du kan vide dig sikker på, at plankeværket vil blive stående i mange år.

Pris for opsætning af et plankeværk

Priserne for opsætning af disse kan varierer meget fra opgave til opgave. Vi udfører altid vores arbejde efter højeste kvalitet, og med brug af de bedste materialer.

For, at kunne give dig et tilbud bliver vi nødt til, at kende opgavens omfang. Du kan, hvis du vil kende prisen give os et kald på 50 80 35 38, og få et uforpligtende tilbud i dag.

Tilbud på opsætning af plankeværk

Har du længe gået med tanken om, at få opstillet et plankeværk, og er blevet opmærksom på, at der er brug for professionel hjælp? Hos Chabert byg vil vi meget gerne hjælpe dig med opsætning af dette. Kontakt os 50 80 35 38, og lad os tage en samtale omkring opgavens omfang. Vi vil herefter tilbyde dig et tilbud, som du kan kigge nærmere på.

Tidligere udførte opgaver

Et nyt plankeværk kan tilføje en helt ny dimension til din have eller dit udendørsområde. Det kan give privatliv og sikkerhed og også give en visuel interesse for din have. Når du vælger et nyt plankeværk, er der mange forskellige materialer og designs at vælge imellem, og det er vigtigt at vælge det rigtige for din situation.

Nogle materialer som træ eller vinyl kræver mere vedligeholdelse end andre, mens andre materialer som sten eller metal kan være mere holdbare og kræve mindre vedligeholdelse. Uanset hvad du vælger, kan et nyt plankeværk være en fantastisk investering for din ejendom.

Her kan det ses hvordan vi har opsat nye havelåger til vores kunde. De ville gerne have dækket deres indgang op med en havelåge. De valgte så derefter hvilken farve lågen skulle have. Vi hjælper altid med at opfylde vores kunders krav så godt vi kan. På denne måde sikre vi altid at vores kunder får fuldført deres opgave som de ønsker det.

Havelåger er en vigtig del af enhver indgang til en have, og de kan have mange forskellige funktioner. Havelåger kan fungere som en dekoration, der tilføjer karakter og stil til din have, eller de kan give sikkerhed og privatliv. De kan også bruges til at holde dyr ude eller inde i haven, afhængigt af din situation.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.