arrow

PLANKEVÆRK

Hos Chabert Byg har vi hjulpet mange af vores kunder med opsætning af et plankeværk. Et plankeværk kan være en god ide for dig der ønsker mere privatliv i din have, eller for dig som bare vil lukke haven af.

Nogle spørgsmål?


  Nyt og stilrent plankeværk

  Med mere end 10 års erfaring i tømrerbranchen har vi førhen sat mange plankeværker op for vores kunder. Vi varetager opsætning og indsamling af materialer for både private personer og erhvervsdrivende personer. Vi går meget op i, at indgå i et tæt samarbejde med vores kunder således, at det arbejde vi udfører er præcis som du ønsker det.

  planekværk

  Plankeværk til at fuldføre din have

  Står du og skal bruge noget til, at afskærme til naboen, vejen eller noget helt tredje, så er vi hos Chabert Byg eksperter til at lave disse.

  Vi bygger plankeværkerne med god, flot, holdbar træ, så du kan vide dig sikker på, at plankeværket vil blive stående i mange år.

  carport
  hægn

  Pris for opsætning af et plankeværk

  Priserne for opsætning af disse kan varierer meget fra opgave til opgave. Vi udfører altid vores arbejde efter højeste kvalitet, og med brug af de bedste materialer.

  For, at kunne give dig et tilbud bliver vi nødt til, at kende opgavens omfang. Du kan, hvis du vil kende prisen give os et kald på 50 80 35 38, og få et uforpligtende tilbud i dag.

  Tidligere opgaver

  Tilbud på opsætning af plankeværk

  Har du længe gået med tanken om, at få opstillet et plankeværk, og er blevet opmærksom på, at der er brug for professionel hjælp? Hos Chabert byg vil vi meget gerne hjælpe dig med opsætning af dette. Kontakt os 50 80 35 38, og lad os tage en samtale omkring opgavens omfang. Vi vil herefter tilbyde dig et tilbud, som du kan kigge nærmere på.

  Indhent et tilbud