arrow

Pergola

Står du og mangler en pergola til de varme sommeraftener, som du kan sidde med familien og hygge under? Hos Chabert Byg er vi erfarne i, at opsætte en pæn pergola, som passer til din stil.

Pergola terrasse efter dit ønske

Med en pergola kan du skabe et unikt uderum til de varme sommeraftener, eller de køligere aftener. Hos Chabert Byg har vi igennem mange år hjulpet vores kunder med opsætninger af disse slags projekter. Vi gør en stor dyd ud af, at udvælge de bedste materialer, så du kan vide dig sikker i, at din pergola er stabil og flot på samme tid. Vi gør os meget i, at have tæt dialog med vores kunder således, at vi sikrer, at den pergola som du får også er, som du ønskede dig den.

Få skabt en unik udendørsplads med en Pergola

En pergola er en fantastisk tilføjelse til enhver have eller udendørsområde. Der findes mange forskellige udgaver af pergolaer, herunder pergolaer i træ, pergolaer med tag og pergolaer med overdækning. Prisen på en pergola kan variere afhængigt af design og materialevalg. Uanset om du ønsker en hyggelig terrasse eller bare vil have en overdækning eller markise til din nuværende pergola, er der mange muligheder at vælge imellem.

1. Pergola i træ: pergolaer i trædesign er et populært valg, da det giver en naturlig og varm æstetik til udendørspladser. Træpergolaer kan være fremstillet af forskellige træsorter fra cedertræ til trykimprægneret træ, og kan nemt tilpasses i størrelse og form.

2. Pergola med tag: Ønsker du ekstra beskyttelse fra skarp sol og regn, kan en pergola med tag være en oplagt løsning. Taget kan være fremstillet i polycarbonat, glas eller tagsten. Det giver dig mulighed for at nyde din udendørsplads i al slags vejr.

3. Pergola terrasse: Pergolaer kan være fantastisk til en terrasse, fordi de giver dig en behagelig skyggefuld plads og fungerer som et stærkt visuelt element i din udendørsindretning. Du kan placere pergolaer over en spiseplads, loungesæt eller en udendørs pejs og på den måde få en hyggelig, indbydende atmosfære.

4. Pergola overdækning: Hvis du allerede har en pergola, kan vi hjælpe dig med at lave en overdækning til. Det kan være i form af en markise, for at få ekstra beskyttelse fra vind og direkte sol. Overdækningen kan være lavet af bambus eller trælameller, og vi kan snildt montere den for dig.

Uanset hvilken pergolatype du vælger, er det en god idé at tænke over dine behov, dit budget og den æstetik du ønsker.

tømrer
terrasse

Forskellige typer pergolaer

Hos Chabert Byg har du muligheden for, at vælge imellem flere forskellige typer pergolaer. Vi tilbyder vores kunder forskellige træsorter. Priserne vil selvfølgelig varierer alt efter hvilken træsort, som du udvælger til netop din pergola.

Da vi har mange forskellige samarbejdspartnere tilbyder vi også vores kunder pergolaer i aluminium, glasfiber eller vinyl, hvis man er til det.
Du kan altså som kunde hos Chabert selv udvælge, hvilken type pergola, som du ønsker dig til din have.

Fritstående pergola eller tilbygning?

Når du står og overvejer at få lavet en pergola som tilbygning til huset kontra at få lavet den fritstående, er der nogle forskelle der er værd at overveje.

Som tilbygning til huset kan den udvide dit udendørs rum og skabe en naturlig forlængelse af dit hjem. Den kan være forbundet direkte til husets facade og virke som en overgang mellem indendørs og udendørsplads. Tilbygningen kan give skygge og beskyttelse fra ustadigt vejr.

På den anden side kan en fritstående pergola være mere oplagt, hvis målet er at skabe en separat og uafhængig udendørs oase. Den fritstående udgave kan placeres hvor som helst i din have eller udendørsareal og kan fungere som en dedikeret plads til afslapning, underholdning eller spisning væk fra huset.

chabert byg referencer
terrassearbejde

Hvad koster det at få lavet en pergola?

Prisen på at få lavet specialfremstillede pergolaer efter dine ønsker varierer afhængigt af flere ting. Når du ønsker en specialfremstilling, skal du overveje følgende:

– Design og størrelse: Jo mere kompleks designet er, desto højere kan prisen være. Hvis pergolaen skal være stor, vil det også påvirke prisen, da der kræves mere materiale og arbejdstid.

– Materialevalg: Valget af materialer påvirker også prisen. Du kan vælge mellem træ, metal eller kompositmaterialer og hvert materiale har forskellige omkostninger.

– Tilpasninger og ekstraudstyr: Skal du have særlige tilpasninger til pergolaen, såsom integreret belysning, indbyggede hylder eller siddepladser, spiller det også en rolle for prisen. Jo flere tilpasninger og ekstraudstyr, desto højere kan prisen blive.

– Arbejdstid og installation: Prisen inkluderer naturligvis arbejdstid og installation. Den samlede tid afhænger især af kompleksiteten af designet og størrelsen på pergolaen.

Hvis du vil have et mere specifikt bud på en pris, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en prisoversigt baseret på dine krav og behov.

Vær opmærksom på byggeregler

Valget mellem en tilbygget eller fritstående pergola afhænger af dine personlige præferencer, pladsbehov og den ønskede funktion. Det vigtigste er at undersøge eventuelle byggeregler og nødvendige tilladelser, men det er heldigvis noget vi kan vejlede dig igennem.

Ved at vælge os, kan du være sikker på at pergolaen bygges sikkert og i overensstemmelse med lokale byggeregelmenter. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, lige fra design til den endelige konstruktion af pergolaen.

Få opsat din pergola i dag

Mangler du hjælp til at finde den helt rette til dit hjem? Hos Chabert Byg står vi klar til, at hjælpe og vejlede dig til hvordan du finder den rette pergola til dit hjem. 

Ring i dag på 50 80 35 38 eller skriv en mail [email protected], og så vil vi besvare din henvendelse og spørgsmål hurtigst muligt. 

Vi ligger stor vægt i, at vejlede og rådgive vores kunder efter bedst mulige forhold, så vi kan sikre, at dit slutprodukt er som du forventede og ønskede.

Indhent et tilbud