arrow

Pergola

Står du og mangler en pergola til de varme sommeraftener, som du kan sidde med familien og hygge under? Hos Chabert Byg er vi erfarne i, at opsætte en pæn pergola, som passer til din stil.

Pergola terrasse efter dit ønske

Med en pergola kan du skabe et unikt uderum til de varme sommeraftener, eller de køligere aftener. Hos Chabert Byg har vi igennem mange år hjulpet vores kunder med opsætninger af disse slags projekter. Vi gør en stor dyd ud af, at udvælge de bedste materialer, så du kan vide dig sikker i, at din pergola er stabil og flot på samme tid. Vi gør os meget i, at have tæt dialog med vores kunder således, at vi sikrer, at den pergola som du får også er, som du ønskede dig den.

Forskellige typer pergolaer

Hos Chabert Byg har du muligheden for, at vælge imellem flere forskellige typer pergolaer. Vi tilbyder vores kunder forskellige træsorter. Priserne vil selvfølgelig varierer alt efter hvilken træsort, som du udvælger til netop din pergola.

Da vi har mange forskellige samarbejdspartnere tilbyder vi også vores kunder pergolaer i aluminium, glasfiber eller vinyl, hvis man er til det.
Du kan altså som kunde hos Chabert selv udvælge, hvilken type pergola, som du ønsker dig til din have.

terrasse

Få opsat din pergola i dag

Mangler du hjælp til at finde den helt rette til dit hjem? Hos Chabert Byg står vi klar til, at hjælpe og vejlede dig til hvordan du finder den rette pergola til dit hjem. Ring i dag på 50 80 35 38 eller skriv en mail mikkel@chabertbyg.dk, og så vil vi besvare din henvendelse og spørgsmål hurtigst muligt. Vi ligger stor vægt i, at vejlede og rådgive vores kunder efter bedst mulige forhold, så vi kan sikre, at dit slutprodukt er som du forventede og ønskede.

Indhent et tilbud