arrow

TRÆGULVE

Hos Chabert Byg har vi igennem mange år lagt og repareret gulve. Vi tilbyder gulvopbygning, isolering, installation af gulvvarme, og diverse reparationer. Du har altså hos Chabert Byg rig mulighed for, at få hjælp til alt der omhandler dine gulve.

Nogle spørgsmål?


  GULVLÆGNING & REPARATION AF TRÆGULVE

  Hvis du skal have lagt nyt gulv, eller udført andet gulvarbejde, har vi hos Chabert Byg over 10 års ekspertise og erfaring, der sikre at opgaven bliver løftet.
  Vi har mange års erfaring inden for lægning af nye trægulve. Vi kan lægge alt fra sildeben til paket og vi kører ofte ud til kunder i Greve, Høje Taastrup og og resten af København. 

  Når det kommer til, at skulle vælge et nyt gulv, kan der være mange store beslutninger man skal overveje. Skal gulvene have det samme udtryk, skal der lægges gulvvarme, hvad koster det etc.

  Bare det at skulle beslutte sig for at tiden endelig er inde, kan være svær og længe undervejs. Det er en forholdsvis permanent beslutning til hjemmet og skulle gerne holde i mange år fremover. Står du derfor og skal have et nyt gulv eller slebet det gamle trægulv?

  Så kontakt Chabert Byg og få et godt tilbud. Vi rådgiver professionelt over telefon eller fysisk. 

  Gulvlægning førEfter billede gulv

  Erfaren tømrer til gulvlægning

  Hvis du går og leder efter en erfarent og professionel gulvlægger, så er du kommet til det rette sted. Hos Chabert Byg har vi igennem de sidste 10 år hjulpet mange kunder med deres gulve. Vi er eksperter i, at håndterer gulvopbygning, isolering, installation af gulvvarme og diverse reparationer på dit gulv.

  udvidelse af stue

  Nogle spørgsmål?


   Gulvbelægning med de rette materialer

   Hos Chabert Byg er vi også eksperter til dig, som skal have lagt et nyt gulv. Vi tilbyder vores kunder mange forskellige typer trægulve, som kan dække de behov og ønsker som du må have. VI stræber meget efter, at altid tilbyde vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Hos Chabert Byg har du muligheden for at udvælge de typer trægulve, som du søger.

   Tidligere opgaver

   Få professionel vejledning af gulve i dag

   Skal du have hjælp til en af ovenstående ting? Kontakt Chabert Byg i dag på telefonen 50 80 35 38 eller skriv en mail til os på [email protected], og så vil vi forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

   Indhent et tilbud