Tømrer i Storkøbenhavn og Sjælland

Garage & carport

Hos Chabert Byg har vi en lang historie med at bygge og reparere gulve i mange år. Vi kan tilbyde forskellige services såsom opsætning, konstruktion og reparationer af garage og carport. Dette betyder, at hvis du har brug for hjælp med dine garage og carport, kan du få alt den hjælp, du har brug for hos Chabert Byg.

★★★★★

fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Få en garage lige præcis til dine behov

Vi ved hvor vigtigt det er at have sin egen garage. Hos Chabert Byg har vi stor erfaring i at designe og bygge garager, der er specialtilpasset netop dine behov og ønsker. Vi har mange års erfaring og viden, så du kan være sikker på, at du får en garage, der passer til dit hjem – uanset hvilken størrelse, design eller farve du ønsker. Vi kan designe og bygge både traditionelle garager og moderne garager, så du kan få præcis den garage, du ønsker.

Ved at få en tømrer til at bygge din garage, sikrer du dig, at arbejdet bliver udført professionelt og pålideligt. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, og vi overholder altid standarderne for konstruktion og kvalitet. Så du kan være sikker på, at din garage vil vare i mange år og står op til alle vejrforhold.

 

Ved at vælge Chabert Byg til at bygge din garage, får du det bedste af det bedste – kvalitetsmaterialer, professionel arbejdskraft og en garage, du kan stole på.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få designet og bygget din drømmegarage!

Læs mindre Læs mere

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på Google

★★★★★

Baseret på + 1.100 anmeldelser

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Ny carport eller garage som passer til din ejendom

En carport eller garage er en fantastisk måde at beskytte din bil mod vind og vejr på. De beskytter mod solens skarpe stråler, regn og sne og kan også hjælpe med at holde din bil tør og kølig i varme sommermåneder.

Hos Chabert Byg har vi stor erfaring med at designe og bygge carporte og garager, der passer perfekt til din ejendom. Vi vil tage hensyn til ejendommens nuværende stil og arkitektur, så du kan få en carport eller garage, der er designet til at falde i overensstemmelse med huset. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer såsom træ, stål og alu, så du kan være sikker på, at din carport eller garage bliver holdbar og kan modstå al slags vejr.

Så hvis du leder efter en carport eller garage, der er specialbygget til at passe til din ejendom og beskytte din bil, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få designet og bygget din carport eller garage.

Dobbelt garage og carport

En dobbelt garage eller carport kan være en god investering. Udover at give ekstra plads til opbevaring af køretøjer, er der flere fordele ved at bygge en dobbelt garage eller carport. Med en dobbelt garage eller carport kan du nemt parkere to biler eller kombinere bilopbevaring med opbevaring af en motorcykel eller andre køretøjer.

 

Udover beskyttelse af flere køretøjer kan en dobbelt garage eller carport også øge værdien af din ejendom. Potentielle købere vil se den ekstra plads som en fordel, hvilket kan gøre din ejendom mere attraktiv på markedet. Derudover giver en dobbelt garage eller carport også ekstra opbevaringsplads. Du kan opbevare ting som værktøj, havemøbler eller sportsudstyr, hvilket kan hjælpe med at organisere og frigøre plads i resten af dit hjem.

Hos Chabert Byg er vi specialiserede i at levere tømrerarbejde af høj kvalitet, herunder dobbelt garage og carport installationer. Vores team kan hjælpe med at bygge en dobbelt garage eller carport, der opfylder dine behov og passer til din ejendom. Vi sætter fokus på god kundeservice og leverer altid arbejde af høj kvalitet.

Læs mindre Læs mere

Garage og carport pris

Når du skal få lavet en carport eller garage, skal du være opmærksom på at prisen variere afhængigt af flere faktorer. Det er vigtigt at forstå disse faktorer, da de kan have indflydelse på den endelige pris for dit projekt. Her er nogle af de vigtigste faktorer, der kan påvirke prisen:

 

  • Størrelse og design: Jo større og mere kompleks carporten eller garagen er, desto mere arbejde og materialer vil der være brug for. Dette kan øge prisen.
  • Materialer: Valget af materialer kan også påvirke prisen. Hver type materiale har nemlig forskellige omkostninger.
  • Tilpasninger: Hvis du ønsker specielle tilpasninger eller ekstrafunktioner til din carport eller garage, kan det også øge prisen.

Hos Chabert Byg er vi specialiserede i at levere tømrerarbejde af høj kvalitet til vores kunder. Vi forstår vigtigheden af at tilfredsstille vores kunder og levere et sikkert og beskyttet miljø til deres køretøjer. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en carport eller garage, er du velkommen til at kontakte os på tlf.nr. 50 80 35 38.

Læs mindre Læs mere

Vil du vide mere?

Du være sikker på, at dit projekt er i sikre hænder hos os. Hos Chabert Byg er vi kendt for vores omhyggelighed og ærlighed i vores arbejde. Vi sætter en ære i at levere tømrerarbejde af høj kvalitet og sikre, at vores kunder er tilfredse med resultatet. Vores erfarne team af tømrere er dedikerede til at levere arbejde af høj kvalitet. Vi bruger kun materialer af bedste kvalitet og følger de nyeste standarder og teknikker inden for tømrerarbejde. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer, at hver detalje er udført med omhu og præcision. Vi lægger også stor vægt på god kundeservice. Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og give dig opdateringer om projektets fremgang. Vi ønsker at skabe en positiv og tillidsfuld oplevelse for vores kunder, hvor du kan føle dig tryg og godt informeret gennem hele processen.
Hos Chabert Byg er vi også eksperter til dig, som skal have lagt en ny garage eller carport. Vi tilbyder vores kunder mange forskellige typer garager og carporte, som kan dække de behov og ønsker som du må have. VI stræber meget efter, at altid tilbyde vores kunder produkter af den bedste kvalitet.
Skal du have hjælp til en af ovenstående ting? Kontakt Chabert Byg i dag på telefonen 50 80 35 38 eller skriv en mail til os på [email protected], og så vil vi forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Tidligere udførte opgaver

At investere i en ny carport kan have mange fordele. Udover at beskytte din bil mod vejret, kan en carport også give dig en overdækket udendørs plads, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr eller opbevare dine cykler og andre udendørsredskaber. En carport kan også øge værdien af din ejendom og give den et mere moderne udseende.

Der er mange forskellige designs og størrelser at vælge imellem, så du kan finde en carport, der passer til dine behov og budget. En ny carport kan være en god investering på både kort og lang sigt.

En skydedør i en carport kan være en praktisk og pladsbesparende løsning, når du skal parkere din bil. Skydedøren kan nemt åbnes og lukkes, og den glider smidigt langs en skinne, så du undgår at miste plads på væggen. Den kan også være med til at beskytte din bil mod vind og vejr, når den er parkeret i carporten.

En skydedør kan fås i forskellige materialer og farver, så den passer til din carport og husets stil. Det kan være en god idé at investere i en solid skydedør, der kan holde til det danske vejr og samtidig give din carport et flot og moderne udseende.

Carporte er en praktisk og populær løsning til at beskytte ens bil mod vejret. De kan være bygget som en selvstændig konstruktion eller være tilsluttet huset. De findes i forskellige størrelser og materialer, såsom træ, stål eller aluminium, og kan tilpasses efter ens behov og smag.

Udover at beskytte ens bil mod regn, sne og sol kan carporte også give ekstra opbevaringsplads til haveredskaber, cykler eller andre genstande. Carporte kan også tilføje en ekstra dimension til ens husets arkitektur og øge værdien af ens ejendom.

En garage renovering kan give ens hjem en ny og opdateret stil, mens man også øger funktionaliteten af ens garage. Dette kan gøres ved at tilføje ny belysning, installere nyt gulv eller skabe ekstra opbevaringsplads. Derudover kan man også tænke på at isolere ens garage, hvilket kan forbedre dens energieffektivitet og gøre den mere behagelig at bruge året rundt.

En garage renovering kan også øge ejendommens værdi og forbedre dens appel til potentielle købere. Det er en investering, der kan betale sig på både kort og lang sigt, og som kan forbedre ens dagligdag og livskvalitet.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.