arrow

TRÆTERRASSE

Hos Chabert Byg har vi i over 10 år hjulpet glade kunder med at bygge deres drømmeterrasse. Vores ekspertise ligger i træterrasser og vi har en stor indsigt i hvilke trætyper der vil passe til dit hus.

Nogle spørgsmål?


  Terrasse efter dit ønske

  Går du og drømmer om, at få lagt en ny flot og træterrasse til din bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Chabert Byg har vi med mere end 10 års erfaring i bagagen arbejdet med mange forskellige terrasser. 

  Vi lægger stor vægt på, at skabe tilfredse kunder ved, at udføre et arbejde af den allerhøjeste kvalitet. Lige meget hvilken type materiale, som du går og drømmer om til din terrasse, er det noget vi kan hjælpe dig med.

  Vi lægger stor vægt på, at indgå i en tæt dialog med vores kunder således, at begge parter er enige om hvordan den fremtidige proces for samarbejdet vil foregå.

  Vi er et team bestående af veluddannede og professionelle medarbejdere, som alle står klar til, at møde dig med et smil.

  terrasse

  Stort udvalg af træmaterialer

  Hos Chabert Byg mener vi, at vores kunder fortjener en terrasse, som er lavet med produkter af højeste kvalitet. Vi tilbyder derfor også vores kunder forskellige typer træmaterialer, som de kan vælge imellem til deres drømmeterrasse.

  Alt efter om du er til det eksklusive rødbrune look i Cumaru, det miljøvenlige gyldenfarvede look fra bambus eller noget helt tredje, så er der ikke det, som ikke er muligt hos Chabert Byg.

  Vi har førhen arbejdet med mange af de forskellige materialer, og har derfor skabt stor erfaring med disse.

  Hvad koster en træterrasse?

  Hos Chabert Byg stræber vi os altid på, at yde den bedste service og den højeste kvalitet overfor vores kunder. Vi mener altså derfor, at pris og kvalitet går hånd i hånd.

  Vores priser kan ligeledes variere meget alt efter størrelsen på opgaverne. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om størrelsen på din opgave, og herved se hvad vi sammen kan skabe indenfor dit budget.

  Tidligere opgaver

  Nogle spørgsmål?


   Få hjælp til din terrasse i dag

   Hvis du har brug for den rette hjælp og vejledning til din drømmeterrasse, så tøv ikke. Tag kontakt til Chabert Byg i dag, og lad os have en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer. Kontakt os i dag på telefonen 50 80 35 38 , og lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed.

   Indhent et tilbud