Tømrer i Storkøbenhavn og Sjælland

Træterrasse

Hos Chabert Byg har vi i over 10 år hjulpet glade kunder med at bygge deres drømmeterrasse. Vores ekspertise ligger i træterrasser og vi har en stor indsigt i hvilke trætyper der vil passe til dit hus.

★★★★★

fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Terrasse efter dit ønske

Går du og drømmer om, at få lagt en ny flot og træterrasse til din bolig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Chabert Byg har vi med mere end 10 års erfaring i bagagen arbejdet med mange forskellige terrasser.

Vi lægger stor vægt på, at skabe tilfredse kunder ved, at udføre et arbejde af den allerhøjeste kvalitet. Lige meget hvilken type materiale, som du går og drømmer om til din terrasse, er det noget vi kan hjælpe dig med.

Vi lægger stor vægt på, at indgå i en tæt dialog med vores kunder således, at begge parter er enige om hvordan den fremtidige proces for samarbejdet vil foregå.

Vi er et team bestående af veluddannede og professionelle medarbejdere, som alle står klar til, at møde dig med et smil.

Læs mindre Læs mere

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på Google

★★★★★

Baseret på + 1.100 anmeldelser

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Stort udvalg af træmaterialer

Hos Chabert Byg mener vi, at vores kunder fortjener en terrasse, som er lavet med produkter af højeste kvalitet. Vi tilbyder derfor også vores kunder forskellige typer træmaterialer, som de kan vælge imellem til deres drømmeterrasse.

Alt efter om du er til det eksklusive rødbrune look i Cumaru, det miljøvenlige gyldenfarvede look fra bambus eller noget helt tredje, så er der ikke det, som ikke er muligt hos Chabert Byg.

Vi har førhen arbejdet med mange af de forskellige materialer, og har derfor skabt stor erfaring med disse.

Hvad koster en træterrasse?

Hos Chabert Byg stræber vi os altid på, at yde den bedste service og den højeste kvalitet overfor vores kunder. Vi mener altså derfor, at pris og kvalitet går hånd i hånd.

Vores priser kan ligeledes variere meget alt efter størrelsen på opgaverne. Vi vil meget gerne tage en snak med dig om størrelsen på din opgave, og herved se hvad vi sammen kan skabe indenfor dit budget.

Få hjælp til din terrasse i dag

Hvis du har brug for den rette hjælp og vejledning til din drømmeterrasse, så tøv ikke. Tag kontakt til Chabert Byg i dag, og lad os have en uforpligtende samtale omkring dine tanker og ideer. Kontakt os i dag på telefonen 50 80 35 38 , og lad os sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Tidligere udførte opgaver

Vi arbejder med mange forskellige materialer i vores firma. Derfor har vi mulighed for at udfører opgaver med lige det syn du har. Her har vi lavet en terrasse som er lavet med komposit. Vi arbejder for at give vores kunder den bedste service og et godt færdigt arbejde.

Vi har lavet denne flotte terrassse med rampe som føres ud til indkørslen. Vi er fleksible i vores projekter og sørger altid for at fuldfører opgaverne som vores kunder gerne vil have det. Der er altid mulighed for modifikationer når vi arbejder. På denne måde er vi sikre på at alle bliver glade over det resultat vi bringer til dit hjem.

Vi går op i hvilke præferencer vores kunder har til de opgaver vi udfører. Her har vi lavet en komposit terrasse på en altan til vores kunde. Den er blevet lavet ud fra det materiale som kunden ønskede, samt udført i professionel maner. Vi er altid klar på flere opgaver. Så hvis du kunne tænke dig et godt tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Vi stræber os efter at give vores kunder det som de ønsker at opnå. Derfor stiller vi en bred vifte af arbejdsopgaver til rådighed. Her har vi lavet en brunimprægneret terrasse på 65m2. Denne terrasse giver mulighed for at bruge haven mere, samt danner et lækkert udsyn til omgivelserne. Terrasser giver ud over et dejligt syn til boligen også en bedre salgspris. Det bliver nemlig anset som en investering.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.