Tømrer i Storkøbenhavn og Sjælland

Trægulve

Hos Chabert Byg har vi igennem mange år lagt og repareret gulve. Vi tilbyder gulvopbygning, isolering, installation af gulvvarme, og diverse reparationer. Du har altså hos Chabert Byg rig mulighed for, at få hjælp til alt der omhandler dine gulve.

★★★★★

fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Gulvlægning & reparation af trægulve

Hvis du skal have lagt nyt gulv, eller udført andet gulvarbejde, har vi hos Chabert Byg over 10 års ekspertise og erfaring, der sikre at opgaven bliver løftet.
Vi har mange års erfaring inden for lægning af nye trægulve. Vi kan lægge alt fra sildeben til paket og vi kører ofte ud til kunder i Greve, Høje Taastrup og og resten af København.

Når det kommer til, at skulle vælge et nyt gulv, kan der være mange store beslutninger man skal overveje. Skal gulvene have det samme udtryk, skal der lægges gulvvarme, hvad koster det etc.

Bare det at skulle beslutte sig for at tiden endelig er inde, kan være svær og længe undervejs. Det er en forholdsvis permanent beslutning til hjemmet og skulle gerne holde i mange år fremover. Står du derfor og skal have et nyt gulv eller slebet det gamle trægulv?

Så kontakt Chabert Byg og få et godt tilbud. Vi rådgiver professionelt over telefon eller fysisk.

Læs mindre Læs mere

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på Google

★★★★★

Baseret på + 1.100 anmeldelser

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Erfaren tømrer til gulvlægning

Hvis du går og leder efter en erfarent og professionel gulvlægger, så er du kommet til det rette sted. Hos Chabert Byg har vi igennem de sidste 10 år hjulpet mange kunder med deres gulve. Vi er eksperter i, at håndterer gulvopbygning, isolering, installation af gulvvarme og diverse reparationer på dit gulv.

Gulvbelægning med de rette materialer

Hos Chabert Byg er vi også eksperter til dig, som skal have lagt et nyt gulv. Vi tilbyder vores kunder mange forskellige typer trægulve, som kan dække de behov og ønsker som du må have. VI stræber meget efter, at altid tilbyde vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Hos Chabert Byg har du muligheden for at udvælge de typer trægulve, som du søger.

Få professionel vejledning af gulve i dag

Skal du have hjælp til en af ovenstående ting? Kontakt Chabert Byg i dag på telefonen 50 80 35 38 eller skriv en mail til os på [email protected], og så vil vi forsøge, at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Tømrerfirma som lægger alle slags trægulve

Hos Chabert Byg er vi et tømrerfirma med mere end 10 års erfaring med lægning, reparation og vedligeholdelse af trægulve. Vi har lagt et væld af trægulve i Greve, Roskilde og omegn for både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vi har erfaring med alle tænkelige typer trægulve, herunder bl.a.:

Og meget, meget mere… Der er med andre ord ikke den type trægulv, vi ikke kan lægge. Er der en anden type trægulv, du ønsker at få lagt i din bolig eller virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Ovenstående liste er blot eksempler på nogle af de typiske typer trægulve, vi lægger for vores kunder.

Vi kan helt sikkert også lægge et flot og solidt trægulv i din bolig, uanset hvilken type, du ønsker. Med vores mangeårige erfaring i trægulve er vi desuden i stand til at rådgive og vejlede dig i valg af materiale, så du får det trægulv, der passer bedst til lige præcis dit behov og din bolig.

Lad en professionel tømrer om at lægge dit nye trægulv

At lægge et trægulv er ikke så nemt endda. I hvert fald ikke hvis resultatet skal blive godt. Gulvet er den største overflade i boligen, så derfor er det selvsagt vigtigt at det er lagt 100% korrekt, så det både er holdbart og flot.

Derfor synes vi, at du skal lade en professionel tømrer som os om opgaven. Så er du nemlig garanteret et perfekt resultat og du undgår dyre fejl. Når vi lægger trægulve for vores kunder, er vi altid ekstremt grundige og detaljeorienteret. Vi lægger vægt på selv de mindste detaljer, da det ofte er dem, der gør den store forskel for helhedsindtrykket.

Hos Chabert Byg har vi mere end 10 års erfaring med lægning af trægulve, så når du vælger os, er du garanteret et topprofessionelt resultat.

Fordelene ved trægulve er mange

Det er ikke uden grund, at trægulve har været, og stadig er, danskernes fortrukne gulvtype. Trægulve er ikke blot enormt flotte, men de tilfører også en varme og en stemning til rummet, som intet andet gulv kan gøre. Derudover er trægulve holdbare, slidstærke og modstandsdygtige.

Trægulve kan dog være meget forskellige, alt efter hvilken type og træsort, der er tale om. Nogle trægulve er lyse, andre er mørke og nogle er bløde og andre er hårde. Der er fordele og ulemper ved alle valg, og det afhænger helt af dine behov, ønsker og budget, hvilken type, der er den mest optimale for dig.

Uanset hvilken type trægulv du vælger, får du et gulv, som kan øge værdien af din ejendom ganske betragteligt. Trægulve er nemlig eftertragtede og mange købere fortrækker at have denne gulvtype i boligen, grundet gulvets flotte udseende og lange levetid. At få lagt trægulv i din bolig er derfor ikke blot en udgift og en omkostning, men også en investering i din ejendom.

En anden væsentlig fordel ved trægulve er, at de er nemme at rengøre og vedligeholde og så er de tilmed allergivenlige, da de ikke samler støv, pollen og dyrehår som eksempelvis gulvtæpper. Nogle trægulve kræver naturligvis mere pleje og vedligehold end andre, men et velvedligeholdt og velplejet trægulv kan til gengæld sagtens holde i årtier.

Vi står selvfølgelig altid til rådighed for sparring og inspiration, hvis du er i tvivl om hvilken type trægulv, du skal vælge. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til de forskellige typer trægulve og hvad du skal være opmærksom på. Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise.

Tidligere udførte opgaver

Her kan man se hvordan det er vi klargøre vores opgaver til F.eks. gulvvarme. Vi viser de billeder så vores kunder har en ide om hvordan vi klarer vores opgaver. Der er selvfølgelig altid præferencer til hvordan forskellige kunder gerne vil have deres opgaver udført. Her er vi sammen med til at skabe en bedste løsning for at sikre vi kan levere et godt stykke arbejde.

 

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.