Tømrer i Storkøbenhavn og Sjælland

Udskiftning af døre og vinduer

★★★★★

fordelt på +100 anmeldelser

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Professionel udskiftning af døre og vinduer

Er det ved at være tid til udskiftning af døre og vinduer i din bolig? Så kan vi hos Chabert Byg hjælpe dig. Vi har mere end 10 års erfaring med udskiftning af døre og vinduer for både private kunder, erhverv og offentlige institutioner på hele Sjælland.

Vi har skiftet vinduer i alt fra almindelige villaer til rækkehuse, murermestervillaer, funkis-villaer, sommerhuse, bindingsværker og meget andet. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med montering af nye døre og vinduer, uanset hvilken type bolig du har.

Med vores mangeårige erfaring i bagagen, er vi desuden også i stand til yde dig kyndig og kompetent rådgivning og vejledning om valg af nye døre og vinduer. Vi kan også hjælpe dig med at vurdere standen af dine nuværende døre og vinduer og hvorvidt det er tid til en udskiftning eller ej.
Så hvis du skal bruge en håndværker til døre og vinduer, er vi det helt oplagte valg.

Vores anmeldelser

Vi har 5,0 stjerner ud af 5,0 på Google

★★★★★

Baseret på + 100 anmeldelser

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.

Hvorfor er udskiftning af døre og vinduer en god idé?

Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør overveje at udskifte dine døre og vinduer – særligt hvis de er af ældre dato.

For det første så er moderne døre og vinduer langt mere energieffektive end ældre modeller. De har bl.a. en bedre isoleringsevne, hvilket betyder, at de kan reducere varmetabet om vinteren, så du skal bruge mindre energi på at opvarme din bolig.
Ikke nok med, at du forbedrer din boligs energieffektivitet, så kan du med montering af nye døre og vinduer også forbedre komforten i din bolig markant. Ældre døre og vinduer har nemlig tendens til at trække fordi de har små utætheder. Det betyder samtidig også, at de giver en ringere lydisolering end nye døre og vinduer gør.

Derudover skal man ikke undervurdere, hvad udskiftning af nye døre og vinduer kan gøre for din boligs udseende. Nye døre og vinduer kan nemlig forbedre din boligs udtryk markant og løfte hele boligens æstetiske udtryk.

Der er kort sagt mange gode grunde til, at du bør udskifte dine døre og vinduer. Hvis det er noget, du overvejer, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Tegn på at døre eller vinduer bør udskiftes

Hvordan ved man, om det er tid til at udskifte ens døre og vinduer? Der er nogle tegn og symptomer, du skal være opmærksom på, og som måske kan indikere, at det er tid til en udskiftning.

Et af de tydeligste tegn på, at dine døre og vinduer trænger til udskiftning, er at du mærker træk eller kulde nær dine vinduer eller døre når de er lukkede. Det kan nemlig være et tegn på, at de ikke isolerer tilstrækkeligt længere. Dette kan også ofte aflæses på dine varmeregninger, som vil være stigende, selvom du ikke har ændret adfærd.

Et andet tydeligt tegn på, at dine døre og vinduer trænger til udskiftning er kondens og fugt på eller mellem ruderne. Fugt og kondens kan være et tegn på, at tætningslisterne er slidte, og det kan potentielt føre til skimmel.

Hvis du har synlige skader på dine vinduer eller døre, er dette naturligvis også en klar indikation på, at du bør få set på dem. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du altid får gennemgået dine døre og vinduer hvis de er mere end 15-20 år gamle.

Der kan være andre tegn på, at dine døre og vinduer synger på sidste vers. Derfor tilbyder vi altid at gennemgå dine vinduer og døre for dig, og komme med vores vurdering af, om det er tid til en udskiftning eller om en reparation er tilstrækkeligt.

Udskiftning af døre og vinduer er en investering i din bolig

Hos Chabert Byg er vi af den holdning, at montering af døre og vinduer ikke blot skal ses som en omkostning og en udgift, men derimod også som en investering. Både en investering i din komfort, men i høj grad også en investering i din bolig.

En bolig, som har forholdsvis nye døre og vinduer, vil være mere attraktiv på markedet for potentielle købere, og vil også kunne generere end højere salgspris. Men selv hvis du ikke har planer om at sælge din bolig inden for den nærmeste fremtid, er udskiftning af døre og vinduer alligevel en fremragende investering, som betaler sig selv tilbage på sigt, i form af energibesparelser og øget komfort.

Vælg altid en professionel håndværker til døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer er en specialistopgave, som kræver erfaring og ekspertise. Det gælder særligt, hvis der er behov for at udskifte vinduer på høje steder eller med tunge elementer. Derfor bør du altid vælge en professionel tømrer til at udføre opgaven. Vi har nemlig det rigtige udstyr til at udføre opgaven både korrekt og ikke mindst sikkert.

Hvis ikke dine nye døre og vinduer monteres 100% korrekt, får du ikke alle de gevinster, du ellers ville få. Vi sikrer, at isoleringen og tætningslisterne er korrekt monteret, så du opnår maksimal energieffektivitet og får det absolut maksimale ud af din investering.
Professionelt installerede døre og vinduer kan desuden øge din ejendomsværdi, fremfor hvis udskiftning er foretaget af lægmænd, og ikke gjort korrekt.

Det er dumt at investere en betydelig sum på nye vinduer og døre og installationen så ikke er udført korrekt. Vælg derfor altid en professionel til udskiftning af døre og vinduer, så du er garanteret at de er monteret 100% korrekt.

Hos Chabert Byg har vi mange års erfaring med montering af døre og vinduer. Vi har den fornødne viden og erfaring til at udføre udskiftningen korrekt og professionelt – uanset hvilke typer døre og vinduer, der er tale om. Vi garanterer en præcis og effektiv installation.
Vi har til huse i Greve og har hovedsageligt kunder fra Greve, Roskilde og omegn. Vi kører dog på hele Sjælland, så uanset hvor du bor, kommer vi gerne forbi og udskifter dine døre og vinduer.

Kontakt os i dag

Hvis du går med tanken om, at udskifte dine nuværende vægge, eller bare står og skal have helt nye vægge vil vi hos Chabert Byg meget gerne hjælpe med dette. Vi er et team, som kender proceduren for dette arbejde. Kontakt os i dag på 50 80 35 38 eller skriv en mail på [email protected], og så kan vi tage en uforpligtende samtale omkring dine ideer og tanker.

Vil du vide mere?

Hvis en professionel håndværker skal stå for nedrivning af væg, så er det helt naturligt at du er nysgerrig på, hvad det kommer til at koste. for nedrivning af væg. Prisen på nedrivning af vægge kan variere afhængigt af flere faktorer. Det er svært at give et præcist pris estimat på, hvad det kan koste da hver opgave er unik, og derfor vil prisen blive fastsat ud fra en individuel vurdering.

En af de faktorer, der kan påvirke prisen, er størrelsen på væggen. Jo større væggen er, desto mere arbejde og tid vil det kræve at nedrive den. Dette kan have indflydelse på prisen. Derudover kan væggens materiale også spille en rolle. Hvis væggen er lavet af mursten, beton eller andre solide materialer, kan nedrivningen være mere omfattende og kræve mere specialiseret udstyr, hvilket også kan påvirke prisen.

Adgangen til væggen er også en vigtig faktor. Hvis væggen er svært tilgængelig eller kræver ekstra foranstaltninger for at kunne nedrives sikkert, kan dette påvirke prisen. Der kan også være tilfælde, hvor der er behov for at fjerne elektriske installationer, VVS-rør eller andre elementer, der er forbundet med væggen. Dette kan medføre ekstra omkostninger.

For at kunne give dig en nøjagtig pris på nedrivningen af væggen, er det derfor vigtigt at få foretaget en grundig vurdering af opgaven. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og sørger altid for at levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Kontakt os i dag for at få en pris vurdering og yderligere information om nedrivning af vægge. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine projekter.

Prisen på opsætning af vægge kan blive påvirket af mange forskellige faktorer.

Først og fremmest kan størrelsen af den væg som skal opsættes, påvirke prisen. Ligesom ved nedrivning så vil størrelsen af en væg naturligvis kræve mere materiale og tid, som vil kunne ses på prisen.

Desuden kan kompleksiteten af opgaven også have indflydelse på prisen. Hvis der er behov for at tilpasse væggen til eksisterende strukturer eller installere ekstra elementer som døre eller vinduer, kan dette medføre ekstra omkostninger.

Hvis du ønsker at få en god pris på en opsætning af væg i dag, så tøv ikke med at kontakt os i dag. Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Opsætning af vægge kan have flere fordele, som kan være værdifulde for dig og dit hjem. Her er nogle af fordelene ved opsætning af vægge:

  • Rumopdeling
  • Øget værdi
  • Tilpasning til ændrede behov
  • Designmuligheder


Uanset om du ønsker at opdele rummet, skabe mere privatliv eller tilpasse dit hjem til dine behov, kan opsætning af vægge være en værdifuld løsning. Hos Chabert byg, er vi specialiseret i opsætning af vægge og kan hjælpe dig med at realisere dine visioner. Kontakt os i dag for at få mere information og professionel rådgivning.

Få et tilbud

Vi vender tilbage indenfor 48 timer på hverdage.